Putem vedea o continuare a lui Conan Barbarul, cu Arnold Schwarzenegger?Putem vedea o continuare a lui Conan Barbarul, cu Arnold Schwarzenegger?

Posibilitatea unui reboot al filmelor lui Arnold Schwarzenegger a fost evocată recent, dar iată ceva ce l-ar putea face pe legendarul erou de acțiune să revină încă o dată.

Conan, a barbár (Conan the Barbarian, 1982)

Anterior, au existat zvonuri că Dwayne Johnson ar putea fi atașat noului Predator, iar apoi a fost menționat numele lui Edgar Wright pentru remake-ul filmului The Fugitive. De data aceasta, însă, regizorul Deadpool, Tim Miller, a făcut aluzie la un nou proiect Conan the Barbarian.

Miller a participat la Reddit Live pentru a vorbi despre faptul că el și Schwarzenegger au purtat discuții în mai multe rânduri despre realizarea unui serial Conan sub umbrela Netflix. Intriga serialului se bazează pe povestea din 1936, Unghii roșii, ultima poveste despre Conan scrisă de Robert E. Howard. Ultima dată s-a zvonit că The Legend of Conan ar fi fost în lucru în 2012, dar proiectul a fost abandonat de Universal.