Scandal! Iisus împușcă oameni cu mitraliere în noul serial NetflixScandal! Iisus împușcă oameni cu mitraliere în noul serial Netflix

Nu numai că Netflix nu și-a cerut scuze pentru filmul său despre blasfemia lui Iisus, care a fost lansat în 2019 și care este încă disponibil pe site-ul său, dar a publicat o altă piesă scandaloasă de conținut despre blasfemia lui Iisus.

Botrány! A Netflix új sorozatában Jézus gépfegyverrel lövöldözi az embereket

Cel mai recent conținut Netflix care îl ironizează pe Iisus este partea a 4-a din sezonul 3 al seriei de desene animate Paradise P.D., în care Iisus ține armele pe cruce și apoi coboară de pe cruce pentru a-și ucide persecutorii cu mitraliere și pentru a se angaja în acte sexuale obscene.

Filmul brazilian "Prima ispită a lui Hristos", lansat anterior pe Netflix, îl prezintă pe Iisus ca fiind homosexual, pe Fecioara Maria ca fiind o femeie adulterină, iar pe discipolii lui Iisus ca fiind alcoolici. În timp ce reprezentările lui Mahomed, care nu sunt nici pe departe la fel de ofensatoare, au stârnit un scandal uriaș și sunt de obicei raportate în presa mondială, denigrarea lui Iisus nu trece pragul jurnaliștilor progresiști și nu a fost aproape deloc raportată", scrie CitizenGo în petiția sa.

Aceștia adaugă că au inițiat o petiție pentru că directorii Netflix, în loc să recunoască greșeala lor anterioară și să își ceară scuze, au publicat un nou conținut care îl ironizează și îl ridiculizează pe Iisus. Un grup de activiști care luptă pentru cauze creștine dorește ca filmul blasfemiator Second Coming să fie retras. Și au strâns peste un milion și jumătate de semnături pentru filmul "Prima ispită a lui Hristos".