Singurul lucru mai mare decât prietenia dintre Bud Spencer și Terence Hill a fost apetitul lor...Singurul lucru mai mare decât prietenia dintre Bud Spencer și Terence Hill a fost apetitul lor...

Bud Spencer s-a stins din viață la 27 iunie 2016, la vârsta de 86 de ani, înconjurat de familie, ultimele sale cuvinte fiind "mulțumesc". Vestea morții legendarului actor italian a șocat întreaga lume, iar în Ungaria au fost mulți cei care l-au jelit pe mult iubitul pălmuit.

Bud Spencer és Terence Hill barátságánál csak az étvágyuk volt nagyobb

Actorul, născut inițial Carlo Pedersoli, a fost coleg și cel mai bun prieten al lui Terence Hill, care a împlinit 82 de ani în luna martie. Una dintre cele mai memorabile fotografii ale duo-ului împreună a fost făcută în anii 1990, care îi arată pe cei doi zâmbind și mâncând o porție uriașă de spaghete.

Iată cum au luat masa la Roma în 1994, iar văzând zâmbetele lor, ni se rupe inima că Bud Spencer nu mai este printre noi. Părerile sunt împărțite în ceea ce privește rezultatul concursului amical de mâncat, dar oricare dintre ei ar fi ieșit învingător, cu siguranță că amândoi au avut parte de o masă bună.