Șoc! Fostul îndrăgit Ray Liotta a fost dezmembrat sălbatic la față



Șoc! Fostul îndrăgit Ray Liotta a fost dezmembrat sălbatic la față

Actorul american Ray Liotta a optat și el pentru chirurgia plastică, dar, din păcate, rezultatul final nu a fost în avantajul său. Actorul în vârstă de 66 de ani a fost văzut în filme precum The Air Vortex (1997), Hannibal (2001), John Q - The Final Need (2002), Prisoners of Fortune (2006), Fathers on Motorcycles (2007), The Borderline (2008), Couple Therapy (2010) și Murder River (2011). În filmele sale, Ray interpretează mai ales personaje psihopatice, pe care le joacă la perfecție.

Döbbenet! Az egykori szívtipró, Ray Liotta durván szétszabatta arcát

Dar anii l-au ajuns din urmă pe celebru și i-au lăsat urme vizibile pe față. Așa că Ray a trebuit să facă o alegere. Fie îmbătrânește odată cu vremurile și devine încet-încet un bătrân ridat, fie se poate opune și poate opta pentru chirurgia plastică. A ales cea de-a doua variantă și, din păcate, nu în avantajul său.

Döbbenet! Az egykori szívtipró, Ray Liotta durván szétszabatta arcát

Actorul a suferit mai multe operații estetice de-a lungul anilor, iar ca urmare, fața sa s-a adâncit pur și simplu. Acest lucru se datorează probabil Botoxului, deoarece mușchii săi faciali nu se mișcă. I s-au cusut pleoapele pentru un efect de tinerețe, care au devenit roșii și umflate. Rezultatul liftingurilor și al presupusei grefe de piele a fost că trăsăturile sale faciale au fost distorsionate în mod bizar, ceea ce a făcut ca vedeta să își piardă tot farmecul și sex-appeal-ul. Este păcat, pentru că era încă un bărbat mai atrăgător cu un ten mai puțin frumos decât este acum cu fața desfigurată.

De către.