Sosește cea mai nouă versiune a Lanternei Verzi, în care personajul principal va fi atras de propriul sexSosește cea mai nouă versiune a Lanternei Verzi, în care personajul principal va fi atras de propriul sex

Green Lantern este un supererou fictiv, un personaj de benzi desenate creat de DC Comics, care luptă împotriva răului cu ajutorul unui inel cu o putere extraordinară. Primul personaj Green Lantern, Alan Scott, a fost creat în 1940. Alan Scott se lupta de obicei cu infractorii din New York City cu inelul său magic. Personajul a fost întrerupt în 1949 din cauza scăderii popularității benzilor desenate cu supereroi, dar a apărut frecvent în deceniile următoare. În 1959, Lanterna Verde a revenit sub numele de Hal Jordan. Hal este membru al unei organizații interstelară de aplicare a legii, numită Corpul Lanternelor Verzi. Ceilalți membri ai ținutei, care se numesc și ei Lanterne Verzi, s-au schimbat de-a lungul timpului. Apoi, în 2011, a apărut filmul Green Lantern, cu Ryan Reynolds în rolul principal. Acum, o altă Lanternă Verde vine sub forma unui serial care va fi difuzat pe HBO Max.

Érkezik a Zöld Lámpás legújabb verziója, amiben a főszereplő a saját neméhez fog vonzódni

Serialul a fost zvonit pentru prima dată în urmă cu doi ani și a primit undă verde în 2020, când s-a dezvăluit că actorul din American Horror Story, Finn Wittrock, va interpreta personajul lui Guy Gardner. Acum, au apărut noi informații despre următorul actor care va interpreta personajul, Jeremy Irvine, protagonistul serialului Treadstone, a fost distribuit în rolul primei Lanterne Verzi de pe Pământ, Alan Scott, care, la fel ca în benzile desenate New 52, ar trebui să fie homosexual.

Érkezik a Zöld Lámpás legújabb verziója, amiben a főszereplő a saját neméhez fog vonzódni

Pe lângă cei doi actori, printre ceilalți purtători de inele pe care trebuie să îi urmăriți se numără Jessica Cruz și Simon Baz, în timp ce principalii răufăcători vor fi însoțiți de favoriții publicului, Sinestro și Kilogow. Serialul va relata aventurile mai multor Lanterne, dar încă nu au fost dezvăluite detalii despre poveste, așa că tot ce știm este că ne putem aștepta la o poveste destul de ambițioasă care se va întinde pe parcursul a zeci de ani și galaxii. Serialul live-action va avea 10 episoade și va dura o oră pe episod. Se așteaptă să aibă premiera la HBO Max în a doua jumătate a anului 2022.

De către.