Știați că? Jim Carrey a fost un om al străzii înainte de a fi descoperitȘtiați că? Jim Carrey a fost un om al străzii înainte de a fi descoperit

Jim Carrey este încă unul dintre cei mai mari hazlii din lume, iar de la mijlocul anilor '90 filmele sale au fost un succes la box office an de an. Cu toate acestea, el nu a fost întotdeauna atât de norocos din punct de vedere financiar, fiind nevoit să se descurce fără prea multe. Copilăria sa în Canada a fost departe de a fi ușoară, trăind cu părinții săi în condiții financiare foarte precare. În adolescență, el și fratele său au fost forțați să muncească opt ore pe zi după școală. Au lucrat ca îngrijitori în fabrica tatălui lor și ca agenți de pază.

Jim Carrey

Dat afară de la școală la 16 ani, a început să își construiască o carieră de comediant și abia atunci viața lor de zi cu zi a devenit cu adevărat dificilă: au sărăcit atât de mult încât au rămas fără adăpost, fiind nevoiți să doarmă în singura camionetă Volkswagen pe care familia o deținea. De la o vârstă foarte fragedă, și-a arătat simțul umorului și a fost încurajat în mod constant de părinții săi. Mai ales tatăl său, care, deși se străduia să se descurce să se descurce, a început să își ducă fiul la concerte, seara, la diferite cluburi din oraș.

Debutul său a avut loc la un club numit Yuk Yuk's din Toronto, dar spectacolul nu a mers bine, deoarece publicul l-a strigat de pe scenă. Acest lucru nu l-a descurajat, deoarece știa că aceasta este cariera pentru care s-a născut. Familia Carrey a muncit din greu pentru a avea din nou un acoperiș deasupra capului, iar când, în cele din urmă, păreau să se fi stabilizat din punct de vedere financiar și să aibă din nou o casă, actorul s-a apucat din nou de stand-up. De data aceasta, a fost un succes pe scenă, atât de iubit de public încât a primit prima invitație de a cânta în deschiderea lui Rodney Dangerfield, o recunoaștere uriașă pentru tânărul star.A apărut apoi în diverse emisiuni de televiziune, cum ar fi An Evening at the Improv și The Tonight Show, înainte de a se îndrepta în cele din urmă către film. Comedia Ace Ventura: Animal Detective din 1994 a fost cea care l-a catapultat în top, înainte de a juca în clasicele perene precum The Mask și Dumb and Dumber.