Tom Hardy ar putea fi următorul Wolverine!Tom Hardy ar putea fi următorul Wolverine!

Cu Logan, care a ajuns în cinematografe în 2017, Hugh Jackman și-a luat rămas bun de la fani pentru totdeauna în rolul lui Wolverine, iar X-Men nu a trecut mult timp până când a fost adus sub umbrela Marvel.

Tom Hardy egy tengerészgyalogost alakíthat a Netflix következő nagy dobásában

Desigur, modul în care studioul va încorpora mutanții în MCU rămâne un mister, dar în ultimii ani au fost vehiculate mai multe nume care ar putea prelua rolul lui Jackman. De la plecarea lui Hugh Jackman din filmele X-Men, numele lui Tom Hardy a fost cel care a apărut cel mai des și nu este o coincidență faptul că ne-ar plăcea să-l vedem în acest rol.

În afară de el, Scott Eastwood este și el în cursă pentru rolul viitorului Wolverine. Fiul legendarului Clint Eastwood, la fel ca și tatăl său, privirea firavă a lui Eastwood îngheață sângele oricărui răufăcător, iar acest lucru îi este de folos atunci când joacă rolul lui Logan. Charlie Hunnam, starul din Gentlemen, a fost, de asemenea, menționat ca posibil succesor. A arătat deja cum e să fii un adevărat dur. Nu e de mirare că este considerat unul dintre primii candidați. Iar Taron Egerton nu poate fi ignorat. Anterior, a lucrat cu Jackman în Eddie the Eagle, în care acesta a arătat o cu totul altă latură a sa. Totuși, după prestația sa din Kingsman, nu există nicio îndoială că ar fi un Wolverine grozav.

O alegere proastă este puțin probabil să fie o alegere proastă dacă realizatorii aleg una dintre următoarele vedete. Întrebarea rămâne, desigur, cine ar putea fi fericitul câștigător?