TOPLIST: 10 filme pe care nu trebuie să le ratezi în aprilie!Ghidul cinematografelor - aprilie 2019

Am avut o lună foarte bună, dar ne putem aștepta la o lună aprilie cel puțin la fel de bună. Universul Cinematografic Marvel închide un capitol pentru a vâsli în ape noi la sfârșitul acestui an. Nici universul DC nu vrea să rateze partea bună a lucrurilor, cu un film despre unul dintre cele mai populare personaje ale sale. Este vorba despre remake-ul american al blockbusterului francez Lifetime, Jennifer Aniston în rolul reginei frumuseții și romanul extrem de influent al lui Stephen King, Cimitirul preferințelor. Iată, așadar, zece filme pe care trebuie să le vedeți în următoarele săptămâni.

(1) Shazam! (Shazam!)

Filmul despre unul dintre cele mai populare personaje din universul DC este la fel de captivant și spectaculos ca un film cu supereroi de mare buget și este plin de râs! Un băiat de 14 ani are abilitatea unică de a se strecura în corpul unui supererou adult prin rostirea unui singur cuvânt magic.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 4 aprilie 2019.
Regizor: David F. Sandberg
Stil: fantezie, aventură, acțiune

(2) Partea bună

O poveste comică în care un om bogat și cu multă influență angajează un șomer cu cazier judiciar pentru a-l ajuta cu abilitățile sale speciale. Remake-ul american al succesului francez Lifetime Lovers.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 4 aprilie 2019.
Director: Neil Burger
Stil: dramă, comedie

(3) Dumplin' - Life is Round (Dumplin')

O fostă regină a frumuseții (Jennifer Aniston) își critică în mod constant fiica adolescentă Dumplin, o adolescentă cu talie mare, căreia nu-i pasă prea mult. Ea se angajează la un fast-food local, unde întâlnește un atlet sexy de la o școală privată. Dumplin nu este surprinsă de faptul că este atrasă de băiat, dar este surprinsă că atracția este reciprocă. În loc să devină mai încrezător, începe să se îndoiască de el însuși. În cele din urmă, în semn de protest față de lumea aparent superficială și superficială a mamei sale, ea decide să-și recâștige încrederea în sine făcând cel mai înfricoșător, dar și foarte curajos și amuzant lucru: se înscrie la concursul de frumusețe din oraș.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 4 aprilie 2019.
Regizor: Anne Fletcher
Stil: dramă, comedie, musical

(4) Pet Sematary

Bazat pe influentul roman al lui Stephen King, filmul îl urmărește pe Dr. Louis Creed (Jason Clarke) în timp ce se mută din Boston în zona rurală din Maine, împreună cu soția sa Rachel (Amy Seimetz) și cei doi copii mici ai lor. Louis descoperă un loc de înmormântare secret și misterios în adâncul pădurii din apropierea noii case a familiei. Când se întâmplă o tragedie, Louis apelează la ajutorul ciudatului său vecin, Jud Crandall (John Lithgow), declanșând o reacție în lanț periculoasă care dezlănțuie o forță malefică de nepătruns, cu consecințe nefaste...

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 4 aprilie 2019.
Regia: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer
Stil: horror