TOPLIST: 7 filme care trebuie văzute în noiembrie!Ghid de film - noiembrie 2019

Distribuitorii nu au avut prea multe motive să se plângă în ceea ce privește varietatea premierelor din ultimele luni, iar noiembrie nu va fi diferit. Comedii, filme de acțiune și blockbustere sunt pe cale să ajungă în cinematografele din Marea Britanie. Iată șapte filme pe care trebuie să le urmăriți în următoarele săptămâni.

1) Doctor Sleep (Doctor Sleep)

Stephen King a scris, în sfârșit, continuarea romanului său cult, The Shining, despre care chiar el spune că a devenit "prea înfricoșător". Versiunea cinematografică are în distribuție vedete de talie mondială și, de asemenea, nu face economie la capitolul sperieturi.

Data de lansare în Ungaria: 7 noiembrie 2019.
Regizor: Mike Flanagan
Stil: horror, thriller

2) Ultimul Crăciun

Kate este o tânără care ia o serie de decizii greșite. Cum a fost ultima ei întâlnire? Și-a luat o slujbă, așa că a devenit unul dintre spiridușii lui Moș Crăciun într-un magazin. Poate ieși ceva bun din asta? Când Kate îl întâlnește pe Tom la magazin, viața ei ia o nouă turnură. Cu toate acestea, ea simte că totul este prea frumos pentru a fi adevărat.

Data lansării în limba engleză: 7 noiembrie 2019.
Regizor: Paul Feig
Stil: romantic, comedie

3) Midway

De data aceasta, regizorul Independence Day, Roland Emmerich, aduce un omagiu soldaților care au luptat în confruntarea crucială din cel de-al Doilea Război Mondial cu o intrigantă dramă de acțiune istorică. În filmul său joacă giganți precum Woody Harrelson, Patrick Wilson, Ed Skrein, Luke Evans, Mandy Moore, Dennis Quaid, Aaron Eckhart și Nick Jonas.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 7 noiembrie 2019.
Regizor: Roland Emmerich
Stil: istoric, război, acțiune, dramă

4) Îngerii lui Charlie

Elizabeth Banks a regizat cel mai recent film Charlie's Angels. În filmul ei, Charlie Townsend a construit acum o rețea internațională și are o echipă de îngeri care lucrează în mai multe țări la unele dintre cele mai periculoase cazuri sub conducerea lui Bosley. Scris de Evan Spiliotopoulos și David Auburn, filmul îi are în rolurile principale pe Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Blainska, care interpretează batjocura îngerilor unui bărbat aflat în misiune de salvare a lumii.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 14 noiembrie 2019.
Regizor: Elizabeth Banks
Stil: aventură, acțiune, comedie