TOPLIST: 8 filme pe care nu trebuie să le ratezi în decembrie!Filme - decembrie 2018

Am avut o lună foarte bună, dar ne putem aștepta la o lună decembrie cel puțin la fel de bună. Al optulea lungmetraj de animație al Illumination, THE GRINCH, se apropie, Krisztina Goda se asigură că nu vom rămâne fără un film maghiar, universul DC intră în viteză, Jennifer Lopez revine cu o comedie romantică cu o diferență, Spider-Man revine în animație, Mary Poppins se întoarce pe marele ecran, primul spin-off Transformers se apropie și, nu în ultimul rând, un film de aventură uimitor, cu buget mare, în care orașele mănâncă orașe. Iată opt filme pe care trebuie să le vedeți în următoarele săptămâni.

1) Grinch

Al optulea lungmetraj de animație al Illumination, THE GRINCH, bazat pe îndrăgitul clasic de Crăciun al lui Dr. Seuss. The Grinch este povestea unei blănoase verzi cinice și morocănoase care încearcă să fure Crăciunul, dar care, în cele din urmă, este înduioșat de spiritul sincer de sărbătoare al unei fetițe. O poveste amuzantă și înduioșătoare despre semnificația Crăciunului și despre puterea indomptabilă a optimismului.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 6 decembrie 2018.
Regia: Yarrow Cheney, Scott Mosier
Stil: familie, animație

2) PACEFUL

Krisztina Goda, regizoarea celor mai de succes filme naționale de la Just Sex and Nothing Else, dă viață evenimentelor unui Revelion plin de răsturnări de situație și surprize cu ajutorul vechiului ei colaborator Réka Divinyi, scenarist și a unor actori foarte talentați.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 6 decembrie 2018.
Regizor: Krisztina Goda
Stil: comedie, dramă

3) Aquaman (Aquaman)

Universul DC trece la o viteză superioară: după Batman, Superman și cea mai mare surpriză cinematografică de anul trecut, Wonder Woman, un nou membru al Ligii Dreptății va fi protagonistul unui film spectaculos și deosebit de interesant. Iar lui Aquaman i se vor alătura toate fețele vechi cunoscute - cea mai dură echipă de supereroi din toate timpurile!

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 13 decembrie 2018.
Regizor: James Wan
Stil: science-fiction, acțiune, aventură