TOPLIST: 8 filme pe care nu trebuie să le ratezi în februarie!Filme - februarie 2019

Am avut o lună foarte puternică, dar ne putem aștepta la cel puțin la fel de multe emoții în februarie. Există o continuare a filmului Lego Adventure, o producție post-apocaliptică regizată de Robert Rodriguez, ritmul ucigător al lui Liam Neeson în cel mai recent thriller de acțiune, remake-ul american al filmului de mare succes Lifetime, thriller-ul tensionat al lui Gerard Butler și, nu în ultimul rând, unul dintre cele mai de succes filme de animație din ultimii ani, So Train Your Dragon, se apropie de final. Iată opt filme pe care trebuie să le urmăriți în următoarele săptămâni.

(1) The Lego Movie 2: A doua parte

Au trecut cinci ani de când totul a fost super cool, dar acum locuitorii orașului se confruntă cu un nou pericol. Invadatorii LEGO DUPLO® din galaxie sosesc, distrugând totul mai repede decât pot reconstrui locuitorii.

Data lansării în limba engleză: 7 februarie 2019.
Regia: Mike Mitchell, Trisha Gum
Stil: familie, animație

(2) The Favourite

La începutul secolului al XVIII-lea, în Anglia, fragila regină Anne urcă pe tron, în timp ce prietena ei apropiată Sarah conduce țara. Cu toate acestea, sosirea unei noi menajere, Abigail, bulversează relația dintre cele două femei.

Data lansării în limba engleză: 7 februarie 2019.
Regizor: Giorgos Lanthimos
Stil: biografic, dramă

(3) Alita: Battle Angel

Plasată într-o lume post-apocaliptică din viitor, povestea o urmărește pe Alita, un cyborg care, după ce își pierde toate amintirile, este găsită de un doctor care o ia în grijă. După ce se trezește, Alita își amintește un singur lucru: legendarul artist marțial cyborg Panzer Kunstra. Ea pornește să îi descopere trecutul misterios, dar își dă seama curând că nu va fi o sarcină ușoară.

Data lansării în Ungaria: 14 februarie 2019.
Regizor: Robert Rodriguez
Stil: thriller, acțiune, science-fiction

(4) Urmărire la rece

Liam Neeson impune un ritm mortal în cel mai recent thriller de acțiune al său. Un tată furibund care vrea să răzbune moartea fiului său nu este pretențios în privința mijloacelor pe care le folosește, acestea căzând în mâinile unor gangsteri...

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 21 februarie 2019.
Regizor: Hans Petter Moland
Stil: thriller, acțiune

(5) Partea bună

O poveste comică în care un om bogat și cu multă influență angajează un șomer cu cazier judiciar pentru a-l ajuta cu abilitățile sale speciale.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 21 februarie 2019.
Director: Neil Burger
Stil: dramă, comedie

(6) Cartea verde

Tony Lip nu este un tip complicat, care preferă să rezolve conflictele cu pumnii. Când i se oferă o slujbă suplimentară, este fericit să o accepte. Dar slujba se dovedește a nu fi atât de simplă pe cât pare: el va fi șoferul unui pianist afro-american proeminent într-un turneu în sudul Americii - un loc în care oamenii ca el nu sunt bineveniți. Cei doi bărbați au stiluri, educații și stiluri de viață foarte diferite, dar pe parcurs descoperă că nu sunt chiar atât de diferiți.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 21 februarie 2019.
Regizor: Peter Farrelly
Stil: dramă, comedie, film biografic

(7) Cum să-ți dresezi dragonul 3 (How to Train Your Dragon: The Hidden World)

Aventurile eroilor noștri continuă într-un al treilea episod. Hiccup a devenit liderul satului, iar Toothless a devenit liderul dragonilor. Prietenia lor pare să fi devenit eternă. Sau au făcut-o? Lucrurile par să se schimbe atunci când apare în scenă o femeie Night Furies.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 21 februarie 2019.
Regizor: Dean DeBlois
Stil: animație, familie

(8) Dispariția

Filmul este inspirat de legenda Insulei Flannan. O barcă mică se apropie de țărmul unei insule mici. Insula are o lungime de numai 30 de kilometri. Oamenii nu au venit aici în zadar, au venit să-i scutească pe cei trei paznici ai farului. Brigada a așteptat șase săptămâni pentru o schimbare. În mod ciudat, nimeni nu așteaptă sosirile. Se pare că trei dintre colegii lor experimentați, Thomas, James și Donald, au dispărut. Doar o masă pregătită pentru cină și un scaun răsturnat îi așteaptă pe sosiți, iar din casă lipsesc două pelerine de ploaie...

Data de lansare în Ungaria: 28 februarie 2019.
Regizor: Kristoffer Nyholm
Stil: thriller

//Spencer//