TOPLIST: 8 filme pe care nu trebuie să le ratezi în luna iulie!Ghidul filmelor cinematografice - iulie 2019

Distribuitorii nu au avut prea multe motive să se plângă în ceea ce privește varietatea premierelor din ultimele luni, iar luna iulie nu va fi diferită. Filme de animație, comedii, filme de acțiune, blockbustere, toate sunt pe cale să ajungă în cinematografele naționale. Iată opt filme pe care trebuie să le urmăriți în următoarele săptămâni.

(1) Viața secretă a animalelor de companie 2.

Dimineața, când ușa se închide în fața stăpânilor lor, începe o agitație plină de culoare și fiecare animăluț capătă o viață proprie interesantă. În această nouă aventură, animalele de companie trebuie să protejeze un bebeluș uman.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 4 iulie 2019.
Regia: Chris Renaud, Jonathan del Val
Stil: animație, comedie, familie

(2) Omul-Păianjen: Departe de casă

Spider-Man nu se poate odihni. Tânărul Om-Păianjen(Tom Holland) a dovedit deja că poate salva lumea de unul singur și că se poate descurca singur într-un grup, dar are ceea ce orice licean ar trebui să aibă: și el și prietenii lui pleacă într-o excursie în Europa. Dar tocmai când este pe cale să se bucure în sfârșit de tot ceea ce îi poate oferi o pauză prietenoasă, un alt dușman intră în lume. Enigmaticul Mysterio (Jake Gyllenhaal) este mai puternic decât oricare dintre dușmanii săi anteriori, iar Spider-Man, care se străduiește să împace mersul cu rucsacul în spate cu lupta eroică, ar putea fi nevoit să apeleze la ajutorul vechilor săi camarazi răzbunători.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 4 iulie 2019.
Regizor: Jon Watts
Stil: acțiune, comedie, SF

(3) Crawl

O tânără femeie este disperată să-și salveze tatăl, dar un uragan în orașul lor îi prinde în casă. În timp ce afară se dezlănțuie o tornadă violentă, cei doi sunt blocați în casa inundată, iar creșterea nivelului apei aduce o altă amenințare.

Data lansării în limba engleză: 11 iulie 2019.
Regizor: Alexandre Aja
Stil: acțiune, horror, thriller

(4) Übergáz (Stuber)

Reținutul Über-driver angajează, fără să bănuiască, un polițist foarte bine văzut, aflat pe urmele unui ucigaș nemilos. Nu-i ia mult timp să realizeze că această noapte de greutăți îi pune în pericol sănătatea mintală, viața și ratingul de cinci stele. SURVIVOR este o comedie de acțiune cu clasă, dar cu un umor proaspăt, despre doi băieți cu caractere opuse care se întâlnesc într-o situație total imposibilă - și care nu se pot baza decât unul pe celălalt.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 11 iulie 2019.
Regizor: Michael Dowse
Stil: acțiune, comedie