TOPLIST: 8 filme pe care nu trebuie să le ratezi în septembrie!Ghid de film - septembrie 2019

Distribuitorii nu au avut prea multe motive să se plângă în ceea ce privește varietatea premierelor din ultimele luni, iar septembrie nu va fi diferit. Comedii, filme de acțiune și blockbustere sunt pe cale să ajungă în cinematografele din țară. Iată opt filme pe care trebuie să le urmăriți în următoarele săptămâni.

(1) It - Capitolul doi (It: Chapter Two)

AZ a devenit cel mai de succes film de groază din toate timpurile. Bazat din nou pe romanul lui Stephen King și cu toată distribuția și echipa de la primul episod, sequel-ul este aici pentru a rămâne: regele filmelor de groază!

Data de lansare în Ungaria: 5 septembrie 2019.
Regizor: Andy Muschietti
Stil: horror, thriller

(2) Spionul meu

Un spion profesionist și o fată bronzată fac echipă pentru a-i înfrunta pe băieții răi. În această toamnă, regizorul filmelor 50 First Dates și Sleepwalker îi încântă pe cinefili cu o comedie de acțiune amuzantă. În The Handmaid's Tale, fostul luptător Dave Bautista - care a lucrat în filme precum Guardians of the Galaxy, The Bounty Hunter 2049 și Avengers: The Final Destiny - își va arăta latura comică alături de talentata Chloe Coleman (Big Little Lies) și Ken Jeong (trilogia The Hangover). Spidey este în cinematografe în curând.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 12 septembrie 2019.
Regizor: Peter Segal
Stil: acțiune, comedie

(3) 100 de lucruri (100 Things)

Un pariu la beție este o idee proastă garantat, dar doi buni prieteni își dau seama de acest lucru abia când se trezesc în apartamentul lor rece și jefuit, îmbrăcați în costumul lui Adam. Cât timp ar putea rezista fără bunurile lor? În fiecare miez de noapte, timp de 100 de zile, ei pot alege ce vor să primească înapoi. Aceștia concurează între ei pentru a supraviețui fără confortul și consumul cu care sunt obișnuiți.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 12 septembrie 2019.
Regizor: Florian David Fitz
Stil: comedie

(4) Ad Astra - Drumul spre stele (Ad Astra)

Astronautul Roy McBride(Brad Pitt) pornește într-o călătorie îndrăzneață la marginea sistemului solar pentru a rezolva misterul dispariției tatălui său și problemele care amenință existența omenirii. Pe parcursul călătoriei sale, se confruntă cu întrebări filozofice, cum ar fi natura existenței umane și locul oamenilor în cosmos.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 19 septembrie 2019.
Regizor: James Gray
Stil: SF, dramă