TOPLIST: 8 filme pe care nu trebuie să le ratezi în septembrie!Filme - septembrie 2018

Am avut o lună foarte puternică, dar așteptăm cu nerăbdare o lună septembrie puternică. Există o continuare a filmului Predator din 1987, regizat de Shane Black, Anna Kendrick și Blake Lively fac echipă pentru un thriller, comediantul emblematic Rowan Atkinson revine în rolul agentului secret Johnny English, Kevin Hart se întoarce la școală, iar Jennifer Garner se întoarce în justiție cu un pistol în mână. Iată opt filme pe care trebuie să le vedeți în următoarele săptămâni.

1. Predator (The Predator)

Continuarea filmului științifico-fantastic Predator din 1987, regizat de Shane Black. Când un tip descoperă că cel mai mortal prădător din toate timpurile s-a întors pe Pământ, tot ce poate conta omenirea este o echipă de foști soldați și un profesor șubred.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 13 septembrie 2018.
Regizor: Shane Black
Stil: acțiune, aventură, horror

2. O simplă favoare

Un thriller misterios bazat pe romanul genial al lui Darcey Bell, cu răsturnări de situație neașteptate, imagini elegante și un ritm alert care te ține captiv de la început până la sfârșit. Anna Kendrick și Blake Lively formează perechea perfectă în cel mai recent film al lui Paul Feig, regizorul lui Organe feminine, The Spy și Bridesmaids, care nu se teme să-și arate de data aceasta latura întunecată.

Data lansării în Ungaria: 13 septembrie 2018.
Regizor: Paul Feig
Stil: mister, crime, thriller

Johnny English lovește din nou (Johnny English 3)

În 2018, celebrul comediant Rowan Atkinson revine în rolul agentului secret Johnny English, care a devenit accidental și foarte sexy. Un atac cibernetic îi expune pe toți agenții sub acoperire activi din Anglia, iar creierul din spatele operațiunii amenință cu noi distrugeri. Acum, serviciile secrete nu mai pot avea încredere decât într-un singur om - Johnny English. Acum pensionat și predând la o mică școală pregătitoare, English este chemat din nou în serviciu pentru a-l găsi pe vicleanul hacker și a intra în acțiune. Dar pentru ca misiunea să reușească, eroul nostru va trebui să-și folosească toate abilitățile - și nu are prea multe - pentru că trebuie să pună în opoziție metodele analogice ale trecutului cu tehnologia digitală a viitorului...

Data lansării în Ungaria: 20 septembrie 2018.
Regizor: David Kerr
Stil: acțiune, aventură, comedie

Căutarea 4.

După ce fiica sa de 16 ani dispare, tatăl ei, disperat, caută în laptopul ei indicii care l-ar putea conduce la ea. Filmul se desfășoară în întregime pe ecranul unui computer.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 20 septembrie 2018.
Regizor: Aneesh Chaganty
Stil: mister, dramă, thriller

5. Esti iskola (Școala de noapte)

O vânzătoare are o viață minunată: cariera și viața amoroasă sunt în ordine. Cu toate acestea, când vrea să-și ceară iubita de soție în cadrul unei parade spectaculoase, evenimentul merge prost și magazinul arde. Eroul nostru nu se descurajează, vrea să lucreze în sectorul bancar, dar are nevoie de o calificare mai mare decât cea pe care o are. Nu există altă soluție, trebuie să își ia diploma de absolvire a școlii la seral, cu un cap de adult.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 27 septembrie 2018.
Regizor: Malcolm D. Lee
Stil: comedie

6.

Vara anului 1913, Budapesta - ultimele zile de pace. După mulți ani, Leiter Iris se întoarce în orașul colorat și plin de viață al Imperiului Austro-Ungar. Rămasă orfană la o vârstă fragedă, tot ceea ce își dorește este o slujbă în legendarul magazin de pălării al răposaților ei părinți. Dar noul proprietar, Oscar Brill, refuză și este hotărât să o scoată din oraș. La adăpostul nopții, un străin o abordează pe Iris și o întreabă unde este fratele ei - iar ea află că are un frate pe nume Kalman Leiter, despre care nu știa că există. Iris începe să investigheze, iar căutarea fratelui ei o duce tot mai adânc în labirintul orașului. Pentru Iris, strălucitorul salon de pălării al lui Leiter este singurul lucru sigur, dar în spatele strălucirii se ascunde un secret întunecat.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 27 septembrie 2018.
Director: László Nemes Jeles
Stil: dramă

7. Peppermint - The Angel of Vengeance (Peppermint)

Viața lui Riley North, mamă și soție iubitoare, este spulberată într-o clipă când soțul și fiica ei sunt uciși într-un atac brutal. Trezită din comă, ea cere dreptate, dar vinovații - membri ai unui cartel puternic - sunt achitați de un tribunal corupt. Riley nu se va odihni până când nu-i va aduce pe făptași în fața justiției: se antrenează pentru a deveni o războinică sângeroasă, eliminându-i unul câte unul pe criminalii responsabili de moartea familiei sale. Un războinic singuratic hotărât să facă orice este nevoie, el trebuie să păcălească nu numai lumea interlopă furioasă, ci și poliția și agenții FBI pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea nemiloasă de răzbunare.

Data lansării în Ungaria: 27 septembrie 2018.
Regizor: Pierre Morel
Stil: acțiune, thriller, dramă

Hoods 8th Hoods - BlacKkKlansman (BlacKkKlansman)

Ron Stallworth a fost primul ofițer de poliție afro-american care s-a infiltrat în Ku Klux Klan, iar "cariera" sa l-a dus până în vârful organizației locale.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 27 septembrie 2018.
Regizor: Spike Lee
Stil: biografic, crimă, comedie