TOPLIST: Nu ratați aceste 8 filme din octombrie!Ghid de film - octombrie 2019

Distribuitorii nu au avut prea multe motive să se plângă în ceea ce privește varietatea premierelor din ultimele luni, iar septembrie nu va fi diferit. Comedii, filme de acțiune, povești de origine și filme de succes, toate sunt pe cale să ajungă în cinematografele din țară. Iată opt filme pe care trebuie să le urmăriți în următoarele săptămâni.

1) Joker

Nebunesc, periculos, ușor amuzant. Ce l-a determinat pe comediantul de stand-up fără succes să devină un ucigaș psihopat și inamicul lui Batman? Senzaționalul film de benzi desenate al lui Todd Philips răspunde la aceste întrebări și spune povestea lui Joker.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 3 octombrie 2019.
Regizor: Todd Phillips
Stil: dramă, thriller

2) Femeia din fereastră

Un thriller tensionat și întortocheat despre o femeie agorafobă, bazat pe romanul bestseller cu același nume al lui A.J. Finn. După publicare, cartea a ajuns pe primul loc în topul bestsellerurilor New York Times. Protagonista este Anna Fox, care scanează adesea cu aparatul de fotografiat cartierul din jurul casei sale și observă evenimente ciudate din casa de vizavi. 20th Century Fox a realizat un film bazat pe acest roman, care va avea premiera în SUA pe 4 octombrie 2018.

Lansare în cinematografele din Ungaria: 3 octombrie 2019.
Regizor: Joe Wright
Stil: dramă, thriller

3) Omul Gemeni

În acest thriller de acțiune inventiv, palpitant și extrem de vizual, Henry Brogan, interpretat de Will Smith, este un asasin de elită care este brusc urmărit de un tânăr agent misterios care pare să-i poată prezice fiecare mișcare. Filmul este regizat de Ang Lee, laureat al premiului Oscar (Tigru și dragon), și îi are în distribuție pe Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen și Benedict Wong.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 10 octombrie 2019.
Regizor: Ang Lee
Stil: dramă, thriller, acțiune

4) Zombieland 2 - The Second Shot (Zombieland: Double Tap)

Columbus, Tallahassee, Wichita și Little Rock se îndreaptă spre inima Statelor Unite și se confruntă cu o armată de zombi mult mai avansată decât până acum. Dar lupta îi transformă într-o adevărată familie. Continuarea clasicului cult Zombieland din 2009 se întoarce cu distribuția și regizorul original pentru o nouă aventură halucinantă!

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 17 octombrie 2019.
Regizor: Ruben Fleischer
Stil: horror, acțiune, comedie