Uimitoarele răni din filme ale lui Tom Cruise care l-ar fi putut costa ușor viațaUimitoarele răni din filme ale lui Tom Cruise care l-ar fi putut costa ușor viața

Actorii îndrăzneți și aventuroși care fac ei înșiși cascadorii se rănesc pe platou. Deși nimic nu este imposibil pentru Tom Cruise și se antrenează din greu pentru a da tot ce are mai bun, el nu face excepție de la accidente. Pentru că Tom joacă un joc riscant, uneori se accidentează. Și-a rupt degetul mare pe platoul de filmare al filmului The Outsiders, dar a suferit și răni la cap și contuzii. În Misiune: Imposibilă, o cascadorie în urma unui salt între două clădiri s-a soldat cu o gleznă ruptă. Iar în "Ultimul samurai", un incident nefericit aproape că i-a fost tăiat capul de o sabie - doar concentrarea și atenția colegului său actor l-au salvat.

Dar ce urmează? Vedeta nu are limite; de exemplu, în următoarea continuare a filmului Top Gun, va pilota un avion de vânătoare. Să sperăm că va reuși să treacă nevătămat de această filmare riscantă și că vom avea ocazia să vedem încă o mare performanță din partea lui.

De către.