Un nou trailer pentru continuarea filmului Mr Baby!Un nou trailer pentru continuarea filmului Mr Baby!

Nu e cool să te maturizezi în zilele noastre, mai ales să fii un bătrân decrepit. În linie cu această tendință, filmul de animație DreamWorks Mr. Frog, hit global din 2017 și nominalizat la Oscar, în care bebelușul cu aspect inocent din rolul principal se poate transforma într-o adevărată figură managerială, a fost realizat sub vraja veșniciei. Acum, iată că vine continuarea, iar pentru a sărbători, a sosit un nou trailer pentru acesta, care promite o poveste și mai nebună decât predecesorul său, deși depinde de fiecare dintre noi să decidem cât de cool sau nu este să joci un baby lord.

Titlul oficial al părții a doua în limba engleză va fi Mr. Baby: A Family Affair, și va fi exact despre ceea ce am spus în primul paragraf, introducerea: trebuie să te transformi din nou într-un copil... ăăă... baby! Pentru că frații Templeton nu au putut rezista trecerii timpului și au devenit ei înșiși adulți, ceea ce a însemnat că au devenit un pic mai plictisitori și mai distanți unul față de celălalt. Cine îi poate scoate din această existență solitară? Bineînțeles, copiii și bebelușii, în special Tina, fetița lui Tim, care este un copil special ca și unchiul ei Ted.

Filmul este regizat de Tom McGrath (seria Madagascar), cu o poveste de bază de Marla Frazee (Mr. Frog) și îi are în distribuție pe James Marsden, Jeff Goldblum, Alec Baldwin, Amy Sedaris, Lisa Kudrow, Eva Longoria și Jimmy Kimmel.