Urmează continuarea filmului horror cu crocodili Prey!Urmează continuarea filmului horror cu crocodili Prey!

Filmul din 2019, Prey, a fost un film horror cu crocodili, corect, în care Kaya Scodelario și Barry Pepper, interpretat de tatăl ei, își găsesc casa în pericol în mijlocul unui uragan, când crocodilii sosesc odată cu apele inundațiilor.

Jön a Préda című krokodilos horrorfilm folytatása!

Și regizorul Alexandre Aja și-ar dori o continuare a filmului, dar este puțin probabil ca aceasta să readucă distribuția originală, ci ar trebui să fie un fel de serie antologică.

Cred că povestea lui Haley a fost puternică, dar cred că Praeda este mai mult despre natura care își ia înapoi ceea ce este al ei. Uraganul este ideea, dar și partea cu omul versus animalul este importantă. Așa că poate va fi o poveste complet diferită.

Potrivit regizorului, pentru ca filmul să aibă sens, trebuie scris un scenariu demn de prima parte, plin de emoții umane. Aja nu a spus încă dacă scenariștii Préda, Michael și Shaw Rasmussen, se vor întoarce pentru continuarea filmului, dar un nou film ar putea fi realizat în orice moment, întrucât Préda a obținut un profit de 91 de milioane de dolari din bugetul de producție de 13 milioane de dolari. Apropo, noul film excelent al lui Alexandre Aja, Oxygen, este deja pe Netflix.