Vă amintiți de frumoasa vedetă din Seherezade? Iată cum arată astăzi!Vă amintiți de frumoasa vedetă din Seherezade? Iată cum arată astăzi!

Telenovela turcească Seherezade a fost difuzată în Turcia între 2006 și 2009, iar cu timpul serialul romantic a început să fie difuzat și în alte țări. În țara noastră, a fost difuzat pe TV2 începând cu 2011 și este în prezent reluat de Izaura TV. Povestea s-a concentrat asupra lui Sehrazat, interpretată de frumoasa Bergüzar Korel.

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel avea doar 23 de ani când a obținut rolul principal în Seherezade, dar este interesant pentru că înainte de asta mulți i-au spus să nu viseze să accepte rolul la acea vârstă. Actrița, pe atunci debutantă, a dovedit că este o actriță talentată și nu este de mirare că a devenit o vedetă celebră după primele succese majore ale serialului. În Seherezade, avea părul lung și șaten închis, dar de atunci arată complet diferit. A renunțat complet la șuvițele ei lungi și brusc nu am mai recunoscut-o pe actrița de 38 de ani. Bineînțeles, această coafură scurtă arată foarte bine și pe ea.

Bergüzar Korel continuă să joace și în aceste zile, cel mai recent film al ei, Bir Ask Iki Hayat, a fost lansat în 2019, iar partenerul ei de film este unul dintre cei mai populari actori din Turcia, Engin Akyürek, cunoscut telespectatorilor maghiari din serialele Dirty Money, Pure Love și Fatmagül. Pe lângă actorie, frumoasa cu părul negru este și o fericită mamă de familie, iar fiul ei, Ali, s-a născut în 2010. L-a cunoscut pe soțul ei, Halit Ergenc, pe platoul de filmare al filmului Seherezade și s-au căsătorit în 2009.