Vedeta din Răzbunătorii a sosit cu trailerul plin de acțiune din Scuturarea prafului de pușcă!Vedeta din Răzbunătorii a sosit cu trailerul plin de acțiune al Turmixului Gunpowder!

Chiar nu se poate încadra mai multă acțiune în 2 minute și jumătate! Ne așteaptă o vară plină de acțiune odată cu sosirea filmului Gunpowder Turmix, un film care nu lasă nicio piatră neîntoarsă. Povestea este că Sam(Karen Gillan - Răzbunătorii, Jumanji) avea doar 12 ani când mama ei, Scarlet (Lena Headey), asasină profesionistă, a fost nevoită să o abandoneze. Sam este crescut și apoi angajat de organizația criminală care îi oferă un loc de muncă lui Scarlet.

15 ani mai târziu, Sam calcă pe urmele mamei sale și elimină rivalii Organizației. Nimeni nu-i poate sta în cale, până când o misiune deosebit de periculoasă îl aduce față în față cu Emily (Chloe Coleman), o fetiță de 8 ani, pe care nu o poate proteja decât dacă se confruntă cu proprii ei angajatori.

În misiunea sângeroasă va fi ajutată de mama ei, care a dispărut în mod misterios în acea perioadă, și de partenerii ei la fel de mortali, Bibliotecarii (Angela Bassett, Michelle Yeoh și Carla Gugino). Data exactă a premierei interne pentru Gunpowder Turmix nu este încă cunoscută.