Will Smith și Kevin Hart vor face un film împreună!Will Smith și Kevin Hart vor face un film împreună!

Paramount Pictures va face un remake al clasicului road movie din 1987 al lui John Hughes, Planes, Trains, Automobiles, informează Termen limită. Cele două personaje principale vor fi interpretate de Will Smith și Kevin Hart. Filmul este produs de companiile de producție ale lui Hart și Smith.

Scenariul este scris de Aeysha Carr, o novice în domeniul cinematografiei. Creditele ei de televiziune includ Brooklyn Nine-Nine și viitorul serial Woke de pe Hulu. Kevin Hart și Will Smith vor împărți sarcinile de producție cu Jon Mone și Bryan Smiley.

Perechea legendară formată din Steve Martin și John Candy din filmul original a fost nevoită să devină tovarăși de călătorie - și colegi de cameră - în timpul unei călătorii lungi și tumultoase. Amândoi se îndreaptă spre casă, spre cei dragi, de Ziua Recunoștinței, dar zborul anulat ajunge să provoace toate problemele. Martin și Candy sunt la polul opus. Primul este un director de publicitate de succes, dar morocănos, în timp ce al doilea este un vânzător prototip care vorbește cu o gaură în stomacul clientului. Prin nenumărate situații dezastruos de amuzante și cu cât mai multe vehicule pe care le dezmembrează, cei doi devin în cele din urmă prieteni. Va funcționa "chimia" dintre Hart și Smith în comparație cu marele său predecesor? Ei bine, văzând lucrarea finalizată, vom afla. Deocamdată, nu știm când.